Siin on üks hea ja lihtne retsept, kuidas ise kodus ühed mõnusad krõbedad ja tulised kanatiivad või koivad valmis teha.
Vaja läheb:
ca 1kg kanatiiva õlaotsasid või endale sobivad kanaosasid(tiivad, koivad vms)
1 purk Joonase tšillimoosi( kui tahad lahjemat marinaadi, siis võta 210g purk Joonase tšillimoosi, kui tahad kangemat, siis võta 115g purk Joonase tšillimoosi)
Maitse järgi soola ja meie lisasime ka veidi broilerimaitseainet.
Pane kõik komponendid kaussi ja sega hästi läbi, nii, et kõik kanakoivad/tiivad on korralikult marinaadiga koos. Hea on kui sa saad selle nüüd jätta vähemalt tunniks seisma. Seejärel kuumuta ahi 220c ja lao koivad küpsetusplaadile ning kata see fooliumiga. Siis pole muud kui pista koivad ahju ning lase neil fooliumi all küpseda ca 45min. Eemalda foolium ning küpseta koivad mõnusalt krõbedaks. Meil olid kanatükid ahjus ca 15 min.
Serveeri koivad koos kastmega. Väga hea kastme saad kui võtad hapukoore ja lisad sinna Joonase küüslaugusoola. Kui tahad veel vürtsi lisada, siis võid vabalt serveerida koibasid koos Joonase tšillimoosiga- Maitseb imehea!