Blogi

LÄHEMALT RABARBERISIIRUPIST

Loe kuidas saab rabarberist siirup ja miks on see just selline nagu ta on-imemaitsev!

Valmistame rabarberisiirupit rabarberi toormahlast. Toormahla koos suhkruga kuumutame vähendades seeläbi ka vee kogust ning seejärel pakendame siirupi pudelitesse. Ühtegi lisaasinet me oma siirupile ei lisa, seega võib rabarberisiirupi värvus olla mõneti erinev sõltuvalt sellest, mis värvi on olnud mahla värvus. Mahla värvus omakorda sõltub sellest, kui punane on olnud rabarber, mida me mahla tegemiseks kasutanud oleme. Mida punasem on rabarberisort, seda tumedam on ka mahla värvus. Seetõttu võin julgelt öelda, et meie siirupi värvus võib küll olla erinev, kuid maitset värvus ei muuda! Lisa siirupile mullivett ning saad sellest mõnusa ja kosutava limonaadi!